In drukke tijden een stukje aandacht voor jezelf!

Home » Over mij

See It Praktijk voor huidverbetering

We krijgen allemaal vanaf ons twintigste levensjaar te maken met degeneratie van de huid: de eerste rimpeltjes, een futloze huid, het verslappen van de kaaklijn en een grauwe teint. Wilt u dit graag aanpakken op een natuurlijke wijze? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Het is net als met sporten. Door regelmatig te sporten verbeter je niet alleen de lichamelijke conditie maar ook je algehele gezondheid. Door ook je huid dagelijks aan het werk te zetten met de juiste producten zorg je ervoor dat deze in optimale conditie wordt gebracht, gezond blijft en er ook gezond uitziet. Dat is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam.

Geef je huid dus met regelmaat een flinke oppepper en verzorg deze ook thuis goed, dan zie je er langer jong en gezond uit.

Het gaat er daarbij niet alleen om wat je voor je huid doet, maar ook hoe je dit doet en waarom. Net als bij (top)sport heb je een coach nodig, een huidcoach, die je hierbij kan helpen en weet hoe huidverbetering te realiseren.

Als gecertificeerd huidcoach, gespecialiseerd in huidverbetering, werk ik met kwalitatief hoogwaardige producten die een langdurige en duurzame werking hebben voor uw huid. U mag van mij een op uw profiel afgestemde aanpak verwachten. Dat betekent een gedegen huidanalyse, een persoonlijk gesprek, deskundig advies en professionele behandelingen passend bij uw huidconditie. Daarmee is zelfs al op de korte termijn een zichtbare verbetering van de huid mogelijk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Landman. Het is mijn passie om mensen te helpen een mooie en gezonde huid te krijgen en te houden. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik leg u graag uit hoe de huid werkt, help u bij een goede verzorging van de huid en pak uw eventuele huidproblemen aan.

Als gecertificeerd huidcoach en specialist in huidverbetering, volg ik uiteraard de verplichte jaarlijkse scholing en coaching. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste kennis, inzichten en technieken op het gebied van huidverbetering.

Mooi oud worden is mijn motto! Samen kunnen wij hier aan werken en dát ga je zien!