Kwaliteit staat voorop!

Home » Merken

hannah

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Oprichtster Hannah Hakze had een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”. Iedere huid kan altijd verbeterd worden. Haar grote passie was om deze kennis tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen.

Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het absolute pionierschap inzake de revolutionaire, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

hannah-geef-je-huid-een-kans
logo-bemineral

BeMineral

beMineral® is een 100% zuivere minerale make-up lijn, gemaakt voor de vrouw van morgen. Deze make-up is natuurlijk, geeft een jeugdigere uitstraling, perfecte camouflage is waterafstotend en beschermd tegen uv-stralen. En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op hebt. Slechts drie ingrediënten uit de natuur zitten in dit product: mica, ijzeroxide en titaniumoxide.

Altijd al op zoek geweest naar de perfecte foundation? Laat u overtuigen en ervaar beMineral® na de behandeling.

HFL Laboraties

Voor de pedicurebehandelingen werk ik met de producten van HFL Laboratories.

HFL Laboratories is specialist op het gebied voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van onder andere schimmelnagels, kloven en een droge huid.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen ook gebruikt worden door kinderen en diabetici.

logo-hfl
Logo_NCM nieuwe logo jpg (Small)

NCM

NCM Soak off gellak, voor prachtig verzorgde nagels die wekenlang mooi blijven. In mijn praktijk is een ruime keuze aan kleur te kiezen.