Uw huid in optimale conditie

Home » Behandelingen » Huidverbetering

Huidverbetering

Meten is weten, daar begint alles mee. Elke keer als u mij bezoekt, wordt met de Skin Analyser de conditie van uw huid gemeten op vocht- en vetgehalte en de pH-waarde (de zuurmantel van de huid). Hierna zal ik u een behandeling adviseren die past bij uw huidconditie en zal ik een effectief behandelplan opstellen.

Om een volledig palet aan mogelijkheden te bieden voor elk type huid en voor verschillende huidproblemen, werk ik met het merk hannah. Dit merk behoort tot het topsegment van huidverbetering.  Indien u meer informatie over het merk hannah wilt, kunt u hier klikken.

skin-analyzer

hannah behandelingen

Behandelingen en producten van hannah zijn gericht op huidverbetering met een accent op doorbloeding van de huid. Het stimuleren van de doorbloeding is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Een slechte of verstoorde doorbloeding is de bron van veel huidproblemen, of het nu gaat om huidveroudering, acne of couperose.

Specialisatie Bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, de aanmaak van collageen (de stevigheidsvezels in de huid), vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Bindweefselmassage is goed toepasbaar bij huidveroudering, bij een vale, vermoeide of slecht doorbloede huid en bij littekenvorming.