Acne? Blijf er niet mee zitten.

Home » Behandelingen » Acne

Acne behandelingen

Acne is de medische naam voor de huidaandoening die gepaard gaat met onder andere ontstekingen. Het betreft hier een goedaardige aandoening van de huid die bij de ene persoon meer uiterlijke en/of psychosociale problemen kan geven dan de bij de andere. Bij See It Praktijk voor huidverbetering wordt acne professioneel behandeld. Acne kent verschillende verschijningsvormen. Er zijn daarom verschillende behandelingen mogelijk om acne adequaat aan te pakken.

Diverse factoren spelen bij acne een rol:

 • De aanmaak van teveel talg;
 • De aanwezigheid van bacteriën;
 • Verschilfering van de huid en hierdoor het afsluiten van de talgklierkanalen;
 • Hormonale invloeden;
 • Voeding en levensstijl

De keuze van de behandeling is afhankelijk van de vorm van de acne, de ernst, het stadium en de gevoeligheid van de huid. Tijdens het intakegesprek kijk ik welke behandeling het beste voor u is.

hannah-cleansing-clay-40ml

Acne behandelingen:

Klik op de behandeling voor meer informatie
hannah Acne behandeling

De hannah acnebehandeling is geschikt voor de onzuivere en acne huid. De huid wordt diep gereinigd en hersteld. Voordat de behandeling wordt gestart voer ik een intakegesprek met u. Met de Skin Anayliser meet ik de waarden van uw huid, zoals het vet- en vocht gehalte van uw huid. Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet; in alle gevallen bekijk ik per persoon en huidtype welke behandeling het meest geschikt is.

De hannah acnebehandeling biedt uitkomst voor huidproblemen zoals overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes hormonale problemen, comedonen, en irritaties van de opperhuid. Doordat acne een aandoening is met een chronisch karakter vraagt de behandeling hiervan meestal langdurige aandacht. Wanneer de acnebehandeling een aantal keer zal worden herhaald met de ondersteunde producten voor thuisgebruik, zal de huidconditie na een paar weken aanzienlijk verbeteren. Dankzij de hannah acnebehandeling wordt de kans op littekens aanzienlijk verminderd.

De hannah Acnebehandeling bestaat uit:

 • Huidmeting met de hannah Skin Analyzer
 • Reiniging
 • Enzymatische peeling
 • Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Zuiverend en kalmerend masker
 • Producten afgestemd op uw huid
 • Advies voor gebruik thuisproducten
Vergoeding zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de acne behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden. See It Praktijk voor huidverbetering is aangesloten bij ANBOS en ik bezit de ANBOS gecertificeerde acne specialisatie. See It Praktijk voor huidverbetering voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen en heeft zodoende ook een AGB (zorgverleners) code. Mijn gegevens zijn vastgelegd in de Vektis AGB database die inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars.

Na de behandeling krijgt u een factuur met AGB code welke u direct kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Wat kunt u doen?
Controleer de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te zien hoeveel behandelingen u vergoed kunt krijgen of welk bedrag op jaarbasis aan huidbehandelingen wordt vergoed. In sommige gevallen is een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.